sábado, 26 de julio de 2008

L'OLIVAR NO TE ANDAMI (cal dir bastida)



Normalment, amb el final del curs escolar acaben, també, moltes activitats i tasques de la vida parròquia.
No és així en la nostra parròquia. Al tràfec propi de la preparació dels campaments d'estiu, s'ha unit enguany el tram final de les obres de consolidació i restauració del temple parroquial. Iniciades en el mes de gener, han suposat, en la seua part més àmplia, la renovació total del teulada, així com la consolidació de part dels murs, la pintura de la volta interior i la reparació de les capelles laterals.
A més esta ha sigut l'ocasió per a restaurar alguns elements decoratius de l'església. Així, s'han restaurat les cinc claus de la volta i la barana del cor.
I esta setmana que acabem hi ha estat plena d'esdeveniments. El dilluns, 21 de juliol, es completava el desmuntatge de la bastida que, durant quasi any i mig, ha ocupat l'interior de l'església parroquial. Un bastida a què ens havíem acostunbrat i que dificultava en gran manera les celebracions. De totes maneres, tots vam entendre la necessitat de la seua presència perquè el temple poguera continuar obert al culte.
El dijous 24, se procedí a la col·locació, en el seu lloc de la volta, de les claus, restaurades per a esta ocasió. Amb l'ajuda d'una màquina elevadora, els operaris de "Ceramic interiorisme" i les restauradores de "Tres restauración", van correspondre, amb l'ajuda d'alguns feligresos, a tornar les claus al seu emplaçament original. Esta mateixa setmana, l'equip de restauradores, està completant els treballs en la barana del cor.
A més s'han col·locat els nous aplics en les columnes i s'estan acabant els treballs de la nova instal·lació elèctrica i il·luminació.
Bon estiu!

1 comentario:

Anónimo dijo...

http://forumalaquas.
blogspot.com/2008/07/
restaurades-les-claus-de-
volta-de.html


JA EIXIM ALS PAPERS...!!!